Salon Tadilatı & Dekorasyonu İçin Basit Fikir & Öneriler

Salon Tadilatı & Dekorasyonu İçin Basit Fikir & Öneriler
15
Ekim
2020
Gönderen: Eray Grup Tarih: 15 Ekim 2020

Salon tadilatı ve dekorasyonu ile evinizin en çok kullanılan alan olan salonunuzu daha güzel ve ferah hale getirebilirsiniz.

Evde salonlar kuşkusuz en çok kullanılan ortak alanlardab biridir. Yatak Odası, Genç Odası,Çocuk Odası gibi özel alanlar harici, tüm aile bireylerinin, uzaktan ve yakından gelen misafirlerin ağırlandığı, ev halkı için buluşma yeri olan evin önemli bir bölümüdür. Güzel bir şekilde salon dekore edenler halinde hoşnut ancak birçok kişi yanlış yönlendirmeler ve yanlış firma seçimi sayesinde de hüsranla sonuçlanan salon tadilatı ve dekorasyonu ile karşı karşıya kalmaktadır. Salonunuzda herhangi bir dekorasyon uygulamasına başlanmadan önce, salon bir bütün olarak değerlendirilmeli, alanında uzman firmalara danışarak fikirleri akınmalı ve boyutları hakkında tam bilgi sahibi olunmalı ve içeriye giren ışığın doğru bir şekilde analiz edilmesi gerekir. Şayet bu konular dikkate alınmazsa yapılan uygulama ve dekorasyonlar sizi memnun etmeyecektir

Evde Salon Tadilatı ve Dekorasyonu İçin Basit Öneriler

Mobilyaları Küçük Boyutlu Seçin: Klasik tarzda mobilyasever olabilirsiniz. Klasik masa ve koltuklar sizi büyüleyebilir. Burada hatırlanması gereken bir nokta var ki küçük ölçekli mobilyalar seçmek, rahatlığınızı artırmakla beraber bulunan ortama ferahlık sağlar .

İşlevsel Mobilyaları Tercih Edin: Mobilyaların birden fazla özelliği olması elinizi sizleri rahatlatıp elinizi güçlendirecektir. Açılır kapanır tarzda mobilyalar, yaşam stilinize olumlu anlamda katkı sağlayacaktır.

Dikey Çizgili Yüzeyler Tercih Edin: Görünüm itibari ile fazla kasvetli ve boğucu olmayan ve büyük bir yerde yaşıyormuş hissi uyandıran dikey çizgileri tercih etmeniz oldukça uygundur. Mobilya desenleri ya da tabloları tercih ediyorsanız dikey desenli modelleri, duvar kağıdı tercih ediyorsanız bu bahsedilen modelleri tercih edebilirsiniz. Duvar kağıtları salon tadilatı ve dekorasyonda çok önemli bir yere sahiptir.

Ahşap Kullanabilirsiniz: Ahşap aksesuar ve mobilya kullanmak evdeki dekorasyona dinamik bir hava katacaktır. Ahşabın hem doğallığı hem de otantik havayı güçlendiren yapısı sayesinde hayal ettiğiniz dekorasyona kavuşabilirsiniz.

Salonunuz ne kadar geniş olursa olsun zamanla size kasvetli veya dar gelecek ve değişim büyük çaplı yapmak isteyeceksiniz. Bu basit önerilerimizde salon dekorasyonun püf noktalarını belirttik. Bu öneriler aynı zamanda küçük ölçekli salonlarda da rahatlıkla uygulanabilir.

Salonları dekore ederken öncelikle bir salon dekorasyonu seçmeniz gerekmektedir.

·         Canlı bir salon mu?

·         Rustik birsalon mu?

·         Klasik bir salon mu?

·         Yoksa huzur veren daha sade bir salon dekorasyonu mu tercih ediyorsunuz?

Bu temalardan birine karar verdikten sonra boya seçimini mobilyalar alındıktan sonra düşünülebilir. Kişinin zevkini yansıtan salon dekorasyon modelleri seçmek aslında çok zor da değil. Sadece karar vermeniz ve bu karar aşamasında da daha önce salon dekorasyonu yaptırmış kişilerin ve alanında deneyimli firmaların görüşüne başvurabilirsiniz. Ev ve Villa Tadilat Firmamız ERAY GRUP sizlere güvenilir, hızlı, kaliteli bir şekilde hizmet sunmayı garanti eder. Duvar üniteleri, Duvar Kağıtları, Boyama, badana, Parke, Niş dekorasyonu, tadilat ve onarım yapmakla beraber sizlerin aklınıza gelebilecek her türlü soru, bilgi, fiyatlandırmalar ve hizmetlerimiz için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Gölbaşı villa yapımı ve dekorasyonu yaptığımız Gölbaşı ilçesi de dahil Ankara’nın her ilçesine deneyimli dekorasyon ustaları ile hizmet vermekteyiz.