Duvar Kağıdı ile Şık Ev Villa Dekorasyonu

Duvar Kağıdı ile Şık Ev Villa Dekorasyonu
09
Nisan
2021
Gönderen: Eray Grup Tarih: 09 Nisan 2021

Villa ve eviniz için şık duvar kağıtları ile uygun fiyata dekorasyon yaptırmak için Eray Grup ile hemen iletişime geçin

Evinizi dönüştürmek için tamamen yeni bir yol arıyorsanız, neden bir duvar tasarımı düşünmüyorsunuz? Duvar kağıdı, iç mekânlarınıza uygulayarak oldukça etkili sonuçlar alabileceğiniz bir dekoratif malzemedir. Tasarımcılar tarafından bir alanı güncellemekte en sık kullanılan bu malzemeyi siz de ev villa dekorasyonu işlemleri için tercih edebilirsiniz. Farklı desen türleri ve dokuları binlerce farklı seçenek sunar. Öyleyse nereden başlamalısınız ve neden duvar kağıdını tercih etmelisiniz? Bu yazıda, duvar kağıdı tasarım önerileri için bilmeniz gereken temel özellikleri ele alacak. Gelin birlikte inceleyelim!

Ev Villa Dekorasyonu İçin Duvar Kağıdı Tasarım Önerileri Nelerdir? 

Duvar kaplamaları söz konusu olduğunda duvar kağıdı kullanmak, herhangi bir odada odak noktası oluşturmanın yöntemleriden biridir.  Bu kapsamda havasını değiştirmek istediğiniz yatak odaları ve oturma odaları, mutfak ve banyo gibi diğer odaları duvar kağıdı ile dekore edebilirsiniz. 

Ev villa dekorasyonu iç tasarımında doğru görünümü bulabilmenizi sağlamak için, her alana en iyi duvar kağıdı tasarım önerileri şu şekildedir!

  • Giriş Yoluna Anında Bir Kişilik Kazandırmak İçin Duvar Kağıdı Kullanın:

 Dar ve geniş koridorlara duvar kağıdı ile koridorlara anında karakter verilebilir ve karanlık alanlar ışığı yansıtan tasarımlarla neşelendirilebilir. Eğer koridorunuz doğal ışıkla doluysa, daha dramatik veya daha koyu renk düzenine sahip bir duvar kağıdı çeşidi kullanabilirsiniz.

  • Rahat Bir Oturma Odası İçin Dokulu Kağıt Seçin:

Oturma odası için bir duvar kağıdı seçerken, o alanda ne sıklıkta vakit geçirdiğinizi göz önünde bulundurmak önemlidir. Sıcak renkler seçilebilir, havayı ayarlayan bir yaşam alanı istiyorsanız turuncu, sıcak sarı ve yumuşak kehribar gibi tonlar idealdir. Modern geometri için can atıyorsanız, çiçek desenli gibi yumuşak ve sessiz bir seçim tercih edilebilir.

  • Mutfaklara Güzel Bir Desenle Karakter Verin:

Evin kalbi olan mutfaklar, hareketli alanlardır. Yemek pişirme ve hazırlama alanı olduğu için, kaplama kağıdını seçerken bu durumu göz önünde bulundurmalısınız. Bu kapsamda vinil duvar kağıtları bir ön plana çıkar. Bununla beraber günümüzde çok sayıda su geçirmez ve silinebilir seçeneklerde mevcuttur. Ayrıca, göze çarpan bir duvar kâğıdı, odada görsel bir odak noktası oluşturarak, gözü tezgâhlardaki tüm pratik ancak aşırı hoş olmayan cihazlardan da uzaklaştırabilir.

Duvar kağıdı dekorasyonu hakkında  daha detaylı bilgi almak için hemen  https://www.eraygrup.com/duvar-kagidi-dekorasyonu adresini ziyaret edebilirsiniz.

  • Yemek Odasında Bir Fırsat Duygusu Yaratın:

Çoğu zaman akşamları veya özel günlerde kullanılan yemek odaları, koyu, dramatik renkleri ve desenleri tutma özelliğine sahiptir. Yemek alanlarınızı mum ışığında harika görünen cesur, parlak tonlar ile donatabilirsiniz. Aynı zamanda bu alanda koyu griler, maviler ve zümrüt renkli duvar desenleri ile daha fazla ayrıntı elde edebilirsiniz. 

  • Bir Banyoya Yenilikçi Bir Su Geçirmez Duvar Kağıdı Asın:

Banyo duvar kağıtları, tamamen su geçirmez bir membran özelliktedir. Su geçirmez duvar kâğıdı herhangi bir yere, doğrudan duşa, lavaboya, banyonun arkasına, yere veya tavana monte edilebilir.  Normal bir duvar kâğıdının aksine suyla doğrudan temas ettiğinde zarar görmez.

  • Yatak Odasına İlgi Eklemek İçin Dokulu Duvar Kağıdını Seçin:

Dokulu veya hafif yükseltilmiş baskılar, ilginç bir odak noktası oluşturur ve yatak odanıza lüks bir dokunuş katabilir.  En üst düzeyde rahatlama için nötr ve pastel tonları tercih edilebilir.  Benzer şekilde, iyi bir gece uykusu için fazla uyarıcı olacağından, sarılar ve kırmızılar gibi canlandırıcı renklerden uzak durulmalıdır.

  • Bir Çocuğun Yatak Odasındaki Cesur Duvar Kağıdıyla Yaratıcılığınızı Konuşturun:

Çocuk yatak odalarında duvar kağıdıyla çok daha maceraperest tasarımlara meydana getirebilirsiniz. Bu yüzden renk ve desen sevginizi parlak ve cesur tasarımlarla şımartmanız için iyi bir fırsat. Merak uyandıracak ilginç bir duvar oluşturulabilir. Bir dünya haritası, bir çocuk odasında özellikle iyi çalışabilir.

Duvar kağıdı tasarım önerileri, evinizin iç tasarım yönünü belirlemede önemli bir unsurdur.  Bu nedenle, objektif olmak ve duvar kağıdının, sizin için doğru olup olmadığı konusunda bilinçli bir karar vermek önemlidir. Bu noktada uzman bir profesyonel ekipten yardım almak gerekebilir.

Eray Grup olarak sizlere duvar kağıdı tasarım önerileri sunmada yardımcı olabiliriz. Eğer siz de duvarlarınızı dönüştürmek istiyorsanız, hemen www.eraygrup.com adresinden bizimle iletişime geçebilirsiniz.