Gölbaşı Villa Dekorasyonu
21
Ekim
2020
Gönderen: Eray Grup Tarih: 21 Ekim 2020

Ankara'nın diğer bölgeleri ve Gölbaşı villa tadilatı uygulamalarında kullanılan tüm malzemeler TSE garanti belgelidir. Firmamız villa tadilatı ve dekorasyonu konusunda uzmanlaşmıştır.

Gölbaşı, hükümet ve bürokrasinin kalbi olan Ankara’da, askeri kurumlar, büyük iş merkezleri, endüstriyel kuruluşlar ve üniversiteler ile cazibe merkezi olmaya devam eden bir bölge. Geniş eğitim, sağlık ve istihdam olanakları ile Ankara'da nüfusun yoğunlaşmaya başladığı bölge, Gölbaşı villa dekorasyon örnekleri ile de dikkat çekiyor. Artan nüfus ile beraber emlak sektörü de bölgede gelişme imkânı yakalıyor. Ankara’nın batı ve güney yöne doğru bir gelişme göstermesi Gölbaşı’nın önemi artıran etkenler arasında yer alıyor. Gölbaşı, son yıllarda finans ve iş merkezlerinin bu geniş bölgeye yayılmasıyla birlikte merkezden uzak ilçeler arasından ilk sırada bulunuyor.

Özellikle orta ve üst gelir grubu konut tercihini Gölbaşı ve İncek bölgelerindeki geniş villalara kaydırıyor. Toprağa temas etmeyi, doğa ile baş başa olmayı, kentin gürültüsü ve karmaşasından kaçmayı tercih eden aileler, bu yolla evcil hayvanlarına rahatlıkla bakma, çocuklarının daha özgür ortamda yetiştirme imkânı sağlayabiliyor.

Güncel teknolojik yaşam tarzının doğa ve insan merkezli projeler ile buluşmasının çokça yaygınlaştığı bu bölgede hizmet veren Eray Grup, Gölbaşı villa tadilatı ve Gölbaşı villa dekorasyonu hizmetleri ile modern villa dekorasyon çalışmaları konusunda lider firmalar arasında gösteriliyor.

Gölbaşı ve İncek Hakkında

Gölbaşı, Ankara il merkezine 20 km. uzaklıkta olup, kuzeyinde Çankaya, batısında Yenimahalle güneyinde Haymana ve doğusunda Bala ilçeleri bulunuyor. İncek bölgesini de içine alan Gölbaşı ilçesi, isminden de anlaşılacağı gibi Ankara ilinin göller bölgesi olarak biliniyor. Bölge sahip olduğu kültür varlıkları, çevre koruma alanları, Mogan ve Eymir gölleri ile beraber doğa ve kültür turizmi açısından müthiş bir potansiyele sahip. Özellikle Eymir ve Mogan göllerinde yapılan su ve yelken sporları, doğal mağara ve sığınaklar, aynı zamanda Yağlıpınar ve Ahiboz bölgesinde icra edilen yamaç paraşütü aktiviteleri ile Gölbaşı bir turizm cazibe merkezi olarak ön plana çıkıyor.

İlçe; kamu kurum ve kuruluşlarına ait Kültür ve Kongre Merkezleri (Mehmet Akif Ersoy Kültür ve Kongre Merkezi, İlçe Halk Kütüphanesi, Halk Eğitim Merkezi, Öğretmen Evi, Konservatuar, Bilgi Evleri, Gençlik Merkezi, Aile Yaşam Merkezi, Açık Hava Müzesi), üniversitelere ait sosyal tesisler (Ankara Üniversitesi, Gazi Üniversitesi, Atılım Üniversitesi ve Ufuk Üniversitesi kampüslerı), kurumların sosyal tesisleri (Vilayet evi, TEAŞ, Sayıştay, Barolar Birliği gibi) Hastaneler ile çok sayıda askeri kurum, endüstriyel kuruluşlar ve eğitim kurumları ile yüksek eğitim ve gelir seviyesindeki insanların bir araya geldiği bir bölge olarak tanımlanıyor.

Mesire alanları, göller ve tabii zenginlikleri ile şehrin sıkıntılarından kurtulup rahatlamak isteyenler dinlenme, eğlence, gezi ve piknik gibi sosyal faaliyetler içinde Gölbaşı’nı sıklıkla tercih ediyor.

Gölbaşı’nda Güncel Villa Fiyatları

Gölbaşı villa dekorasyon açısından bölgede yer alan örnek yapılar ile de adından sıkça söz ettiriyor. Ankara’nın gözde ilçesi olan Gölbaşı, İncek bölgesini de içine alarak, son yıllarda yapılan gayrimenkul çalışmaları ile birlikte emlak hareketliliği yaşayan bölgelerden biri olarak dikkat çekiyor. Ankara’da devam eden güncel emlak projeleri ve gelecekte hayata geçirilmesi planlanan projeler, ev veya villa sahibi olmak isteyen yatırımcıların değerlendirmesi gereken fırsatlar arasında bulunuyor.

Gölbaşı bölgesinde olduğu gibi İncek villa dekorasyon yapıları da modern çizgileri ile yatırımcıların ilk tercihleri arasında yer alıyor. Adeta Ankara’nın yıldız bölgesi haline gelen İncek, Eray Grup gibi büyük ve başarılı yapı firmalarının gerçekleştirdiği Gölbaşı ve İncek villa dekorasyon uygulamaları ile her geçen gün daha değerli hale geliyor. Gölbaşı - İncek bölgesi halen büyük arsalı düşük inşaat alanlı villa yapımına müsait olup Ankara’nın bu yöndeki ihtiyacını karşılayacak gelişim yönünden buna müsait ender bölgelerinden biridir.

Villa Tadilatı ve Dekorasyon İşlemleri

Eray Grup olarak villa tadilatı ve dekorasyon işlerini profesyonel ekibimiz ile uygulamaktayız. Ankara’nın diğer bölgeleri ve Gölbaşı villa tadilatı uygulamalarında kullanılan tüm malzemeler TSE garanti belgelidir. Firmamız villa tadilatı ve dekorasyonu konusunda uzmanlaşmıştır.

Mimar firma olarak villa yapımı, villa tadilatı, villa dekorasyonu konusunda Gölbaşı ve İncek bölgesi için müşterilerimize en iyi hizmeti vermekteyiz.

Eğer hayalinizdeki evi elde etmek istiyorsanız Eray Grup ile hemen iletişime geçerek Gölbaşı villa dekorasyon ve tadilat işlemlerinizi yaptırabilirsiniz.