Gölbaşı Anahtar Teslim Villa Yapımı
25
Şubat
2021
Gönderen: Eray Grup Tarih: 25 Şubat 2021

Gölbaşı anahtar teslim villa yapımı, bina ve ev tasarım işlemlerinden oldukça farklı projelerdir. Bu tecrübe faydalanmak için Eray Grup ile iletişime geçiniz

Gölbaşı anahtar teslim villa yapımı, bina ve ev tasarım işlemlerinden oldukça farklı projelerdir. Her ne kadar bu tür projeleri genelde aynı kategoriye koyan firmalar olsa da villa yapımı farklı uzmanlık isteyen yapılardır. Bu yüzden özellikle villa yapımı ile uğraşan firmaları tercih etmeniz oldukça önemlidir. Villa yapımı alanında oldukça tecrübeli ve yetenekli ekibe sahip olan Eray Grup bu kapsamda tüm ihtiyaçlarınızı karşılamak için sadece bir telefon uzağınızda.

Yeni konut’un 4 avantajı

Gölbaşı, Ankara’nın en düzenli kentleşen bölgelerinden biridir. Diğer ilçeler ile kıyaslandığında bünyesindeki yer alan doğal güzelliğin yanı sıra tarihi yapılar da barındırır. Oldukça temiz atmosferi ve ilçe sınırlarında yer alan iki adet gölü ile gelen konuklarına ev sahipliği yapan ilçede, yaptıracağız anahtar teslim villa ile hayalinizdeki yaşam alanına kavuşabilirsiniz. Gölbaşı anahtar teslim villa yapımı ile sağlayacağınız avantajları öğrenmek ister misiniz?

1. Depreme Dayanıklı Evde Yaşama

Birikimlerini değerlendirerek çeşitli ödeme koşulları ile (peşinat, konut kredisi veya senetle) ev sahibi olanlar için öncelikli nedenlerin başında yapının yeni ve deprem yönetmeliklerine uygun olması, bir başka deyişle sağlam olması gelir.

2. Daha Önce Kimsenin Yaşamadığı Bir Yer Olması

Kimileri satın alacağı yeni evinde ilk kez yaşayan olmayı ister. Yeni konutların “sıfır daire” özelliğiyle ilk kez yeni ev sahibi tarafından kullanacak olması önemli bir avantaj olarak göze çarpar.

3. Emlak Değerinin Yüksekliği

Bir gayrimenkulün değerini belirleyen birçok özellik vardır. Bunların başında bulunulan bölge, ulaşım kolaylığı, okul veya hastane imkânları gibi özellikler gelir. Aynı zamanda yaşı 0-5 arasında genç bir bina (güvenlik, deprem yönetmeliğine uygunluk gibi nedenlerden dolayı) yüksek emlak değerine sahiptir.

4. Yaşam tarzı sunma

Yeni dönem konut projelerin birçok sosyal hizmetler (spor, eğlence, havuz, park, otopark, güvenlik gibi hizmetleri) sunması birikim sahiplerini birinci el dairelere yöneltir.

Villa Tasarımı Nasıl Yapılır?

Villa tasarımı çok özel uzmanlık gerektiren bir alandır. Eray Grup Gölbaşı yerleşkesinde bu alanda ilk akla gelen firmalardan biridir. Gerçekleştirdiği Gölbaşı anahtar teslim villa yapımı projeleri ile müşterilerine hayallerindeki eve kavuşturan Eray Grup, karar aşamasında her türlü danışmanlık ihtiyacınızı da karşılar. Eğer villa yaptırmak istiyorsanız bu işe nasıl bir tasarıma sahip olması konusunda karar vererek başlamalısınız. Hayal ettiğiniz villayı bize anlatırken tüm ekibimiz ile ciddi ve özverili bir çalışma içine girerek o hayali sizin için gerçeğe dönüştürecek imkân ve kabiliyete sahiptir. Bu anlamda oldukça tecrübeli ve işi seven çalışanlarımız, her türlü yardımı sunmaya hazırdır. Tek hedefimiz siz değerli müşterimizin memnuniyetidir.

Villa yapımı çok geniş bir alanın tasarımına sahip olduğu için en ufak ayrıntı bile çok önemlidir. Çok küçük dahi olsa her türlü detay çok ince düşünülmelidir.  Duvar ve pencerelerin uyumlu ve doğru orantıda yerleştirilmesine kadar her detay özenle yerleştirilmelidir. Özellikle iç dekorasyon için alternatifler üreterek işin en güzel kısmını ise size bırakıyoruz. Tasarım sürecinde özel istekleriniz olduğunda bizimle iletişime geçerek her aşamada katkı sağlayabilirsiniz. Bu hususta tüm fikirlerinizi değerlendirmek onları tasarıma dönüştürmek bizim işimizin bir parçasıdır. 

Sizin hayalinizdeki villayı size kusursuz bir şekilde gerçekleştirmek ve teslim edebilmek için çok planlı ve hassas çalışmamız gerektiğini biliyoruz. O yüzden tecrübeli bir ekibimiz var. Kendimize güvenimiz tam olduğu için çok rahat bir şekilde ifade ederiz ki; hayallerinizdeki Villaya ulaşmanın yolu buradan geçer.

Anahtar Teslim Villa Yapımı

Gölbaşı anahtar teslim villa yapımı için Eray Grup olarak, proje aşamasından tasarımına, tasarımından inşasına kadar projenin her aşamasını gerçekleştirebilecek yeterlilikte ekibe sahibiz.  Eğer arsanıza bir villa yaptırmak istiyorsanız sizde bizimle görüşmeye gelebilirsiniz. Öncelikle arsanız hakkında kısa bir inceleme yaparak villanın konumlanma alanını belirliyoruz. İnşaat iznine göre sahip olunan alana sizin istekleriniz doğrultusunda ne kadar bir büyüklüğe sahip olacağı konusunda fikir sunuyoruz. Daha sonra hazırlanan taslağı size sunuyoruz. Bu aşamada projenin 3 boyutlu çizimleri ve tasarımları yapılarak son hali ile ilgili karar verilir.

Sizin önerileriniz bizim tavsiyelerimiz doğrultusunda alanları mutabık kalınan haliyle düzenliyoruz. Projenin iç tasarımı da 3 boyutlu olarak iç dizayn ekibimiz tarafından yapıldıktan sonra şayet her şey tamam ise uygulamayı hayata geçirmek üzere inşaat ekibine devredilir. Her aşamada tüm ekip her an iletişimde olacak şekilde anahtar teslim edilene kadar proje titizlikle takip edilir. Ankara'da ev ve villa yapımı ve tadilatı için Eray Grup ile iletişime geçebilirisiniz.

Diğer yazılarımız:

Niş duvar içi dekorasyon modelleri https://www.eraygrup.com/hizmetlerimiz/nis-duvar-ici-dekorasyonu-modelleri-ankara

Elektrik tesisayı yenileme https://www.eraygrup.com/hizmetlerimiz/elektrik-tesisati-yenileme-ankara