Gölbaşı Isıcamlı Balkon Camlama
09
Ocak
2021
Gönderen: Eray Grup Tarih: 09 Ocak 2021

Isıcamlı balkon camlama binanızın estetiği ve yeni yaşam alanları oluşturma açısından önemlidir. İhtiyaçlarınız doğrultusunda Eray Grup, size doğru, kaliteli ve uygun hizmet sunmak için vardır.

Dairenizde daha fazla yaşam alanı oluşturmayı ister misiniz? Cam balkon yaptırarak çevrenizi dekore etmek bu kapsamda uygun bir yol olabilir. Bu işlem evinize alan eklemenin benzersiz bir yoludur ve geniş hava koşullarından güvenli bir koruma duygusu sağlayarak evinizin rahatlığında manzaranın keyfini çıkarmanıza olanak tanır.

Eğer sizde Gölbaşı ısıcamlı balkon camlama hizmeti almak ve profesyonel bir ekip ile çalışmak istiyorsanız Eray Grup ile hemen iletişime geçebilirsiniz. Eray Grup olarak en yüksek kalite kriterlerine göre tam hizmet balkon camı, zemin, tavan ve duvar kaplamaları sunuyoruz. İzolasyon, plastik veya ahşap levhalarla bitirme, dekoratif sıva yapma, priz ve aydınlatma ekipmanları montajı da yapıyoruz. Sadece gürültüyü boğmakla kalmayan, aynı zamanda mükemmel ısı düzenleme işlevlerini de yerine getiren malzemeler kullanıyoruz. Böylece daireniz rüzgârlı sonbahar, karlı kış günlerinde bile sıcak ve keyifli olacak. Ayrıca gömme balkon işlemi sayesinde kış bahçesine veya konforlu bir alana sahip olabilirsiniz.

Isıcamlı Balkon Camlama işlemlerinin yanında Eray Grup ankara ev ve villa tadilat firması olarak ilgili çok geniş bir alanda hizmetler sunmaktayız. https://www.eraygrup.com/hizmetlerimiz linkten hizmetlerimiz araştırabilir ve detaylı bilgi için bizimle irtibata geçebilirsiniz.

Neden Isıcamlı Cam Balkon Tercih Etmelisiniz?

Tamamen cam bir balkon oluşturmak, büyük ölçekli evler için doğal ışığı, havalandırmayı ve manzara keyfini en üst düzeye çıkarmanıza olanak verir. Ayrıca cam balkonlar, binanın katlarında açık alan veya ekstra havalandırmanın gerekli olabileceği çok konutlu projeler için popüler bir seçimdir. Cam balkonun sağladığı diğer faydaları da detaylı olarak inceleyelim.

1-Cepheyi Korur 

Camlı bir balkonun ömrü 50 yıldan fazladır ve bir miktar bakımla, açık bir balkondaki korumasız bir beton levhaya kıyasla 90 yıla kadar uzanır. Camlı balkonlar sadece cepheyi korumakla kalmaz, aynı zamanda pencere ve kapıların bakım ihtiyacını da azaltır.

2-Gürültüyü Azaltır

Cam balkon uygulamaları, trafiğe ve diğer rahatsız edici gürültülere karşı etkili bir kalkan görevi görür. Isıcamlı balkon camlama sayesinde gürültü seviyelerini 20 dB'ye kadar azaltabilirsiniz.

3-İç Ortam İklimini İyileştirir 

Isıcamlı balkonlar, havayı dairelere girmeden önce ısıtır. Bu, termal iç ortam iklimini iyileştirme etkisi gösterir.

4-Işığı İçeri Alır

Doğru tasarımla, cam hem balkon hem de daireyi daha hafif hale getirebilir. Balkonun konumu, açısı ve kullanılan malzemeler ışığı yakalamaya yardımcı olur.

5-Enerji Maliyetlerini Azaltır ve Refahınızı Artırır

Camlı balkonlar, mülkün ısıtma maliyetlerini yüzde 20'ye kadar düşürür. Ayrıca ısıcamlı balkonlar daha fazla alanı kullanılabilir hale getirerek refahınızın artmasına neden olur. Meydana gelen yeni alan her mevsim kullanılabilir olduğundan evde eşyaların sürekli yer değiştirmesin önüne geçilir.

6-Evinizin Değerini Artırır

Camlı balkonlar mülk ve daireleri daha çekici kılar. Bu, yatırımı uzun vadede karlı kılan artan bir piyasa değerine katkıda bulunur.

Isıcamlı Cam Balkon Kaplamanın Özellikleri Nelerdir?

Gereksinimlerinize bağlı olarak tamamen şeffaf veya çerçeveli bir sistem seçebilirsiniz. Çok yönlü, yalıtımsız cam, balkonunuzu istediğiniz zaman havadar bir pergolaya veya korunaklı bir odaya dönüştürecektir. Çeliğe göre birçok avantajı nedeniyle anotlanmış alüminyum destekler ve çerçeveler cam balkon uygulamalarında sıklıkla kullanılır. Bu materyaller daha ucuz ve daha hafif olmasına rağmen yüksek seviyede dayanıklılık sağlar.  Sadece bu da değil, anotlanmış alüminyum, lekelenmeye, kararmaya ve korozyona karşı dayanıklılığı açısından paslanmaz çelikten daha iyi performans gösterir.

Eray Grup Ankara ve Gölbaşı ısıcamlı balkon camlama hizmeti ile görüşünüzü en üst düzeye çıkarmak ve alanınızı açmak için devrim niteliğinde, yenilikçi bir tasarımlar kullanır. Eray Grup bünyesinde bulunan cam kaplama tasarımları;

  • Açık, renkli veya özel olarak kazınmış çeşitli tonlara sahiptir.
  • Kullanılan ısıcamlar güvenlik sertifikalıdır.
  • Güvenli tırabzan ile 15 mm sertleştirilmiş cam ve Küpeşte olmadan 17,5 mm lamine sertleştirilmiş cam seçenekleri ile sunulur.
  • İki sabitleme yöntemi, 'yüz düzeltme' veya 'üst düzeltme' ile uygulanır.
  • Farklı sabitleme seçeneklerine sahiptir.
  • Toz boya ile çerçeve ve ayaklar renklendirilebilir.
  • Balkon çerçeveleri kompozit zemin kaplaması ile kurulur.
  • Kurulumu tecrübeli ekibimiz tarafından tamamlanır.

Çözümlerimiz, sistemlerimize yatırım yapan siz kıymetli müşterilerimiz için günlük yaşamı daha iyi ve daha keyifli hale getirmeyi amaçlar. Çok sayıda farklı seçenek mevcut olduğundan, her şey sizin tam gereksinimlerinize göre özel olarak üretilir, yani nihai sonuç tamamen ısmarlama olduğundan balkonunuza tam uyum sağlar.

Eğer siz de daha geniş bir daireye sahip olmak, kışın balkonda rahatça kahvenizi içebilmek, rüzgârdan korunmak istiyorsanız hemen Gölbaşı ısıcamlı balkon camlama hizmeti almak Eray Grup ile iletişime geçebilirsiniz.