Villa Modern Şömine Dekorasyonu
13
Şubat
2021
Gönderen: Eray Grup Tarih: 13 Şubat 2021

Villa modern şömine dekorasyonu ile villanıza yeni bir görünüm kazandırmak için eraygrup.com adresini hemen ziyaret edebilirsiniz.

Bir mekâna girildiğinde içerisinde en dikkat çeken bölüm olan şömineler, bulunduğu her ortamın dekorasyon başrol oyuncusudur. Dolayısıyla ev veya villa modern şömine dekorasyonları ile yaşadığınız ortama farklı bir hava katabilirsiniz. Villanızdaki mevcut şömineyi beğenmiyor veya demode buluyorsanız, en uygun zamanda zevkinize uygun olan ile değiştirmelisiniz. Şömine değişimi veya tadilat işinin mümkünse eve taşınmadan önce yapılması daha mantıklı ve kolay olacaktır.

Villa Modern Şömine Dekorasyonu

Villa dekorasyonun en önemli unsurlarından biri kuşkusuz şöminedir. Özellikle soğuk kış günlerinde oldukça kullanışlı bir şömine evinize harika hava katar. Seçtiğiniz şöminenin yaşam alanınıza güzellik katması evinizle uyumlu olmasına bağlıdır. Villa modern şömine dekorasyonları görsel bir güzellik sağlar. Siz de dekorasyonunuza bu tür bir yapı eklemek istiyorsanız Eray Grup ile iletişime geçerek birçok farklı şömine modelini inceleme imkânını elde edebilirsiniz. Özellikle şömine seven biri iseniz kararınızda asla pişman olmayacaksınız.

Birçok villa modern şömine modeli bulunmaktadır. Her birinin güzel bir görünümü olsa da önemli olan en uygununu seçmektir. Tabi ki buna karara verirken evin yapısı çok önemlidir. Şömine için evinizde geniş bir alan varsa bunun tamamının kullanılmasını tavsiye ediyoruz. Çünkü geniş bir şömine ortama görsel güzellik katar. Taş bir ev için şöminenin arka tarafına duvar kâğıdıyla yapılan taş ev figürü ortamı huzurlu hissettirir. Şömine duvarının üst tarafına yerleştirilen aksesuarlar ile de şömine dekorasyonunu zenginleştirebilirsiniz. Bu aksesuarların hem şömine hem de birbiriyle uyum içinde olmalıdırlar.

Şöminenizi dekore ederken;

  • Spot veya led ile aydınlatmak,
  • Çevresini geometrik olarak dengelemek,
  • Duvarını koyu veya zıt bir renk ile renklendirmek,
  • Raf eklemek,
  • Etrafını çerçevelemek gibi hususlara dikkat edilmelidir.

Villa Modern Şömine Çeşitleri Nelerdir?

Villanızı ısıttığı kadar, göz alıcı güzelliği ile de içimizi ısıtan villa modern şömine tasarımlarının, her tarz ve ortama uygun çok çeşitleri vardır. Bu yazımızda birbirinden farklı modern ve şık şömine çeşitlerini paylaştık.

Villadan apartman dairesine piyasada birçok modern ve ekonomik şömine alternatifleri yer alır. Aşağıda kullanım alanı ve materyallere göre gruplandırılan modern şömine modelleri sıraladık. Bu modern şömine modelleri bulundukları mekânlara şıklık ve kalite katmaktadır. İşte, tasarım dünyasına ait en iyi ve modern şömine fikirleri…

Cam Siperli Şömine Modelleri:

Tamamı cam ile kapatılan bu şöminelerde mekânsal bütünlük bozulmadan, oturma alanlarını güvenli ve sıcak bir şekilde birbirinden ayrılabilir.

İskandinav Şömine Modelleri (Tavana Asılı Orta Şömine):

Danimarka tasarımı olan bu modern asılı şömine, oturma odasına harika bir stil katmaktadır. Minimalist ve silindirik asma şömine mekâna havalı bir görüntü katar. Merkeze asılı olan bu şömineler görüş alanını engellemeden doğrudan oturma alanını ısıtır.

Metal Şömineler:

Şık şömine çerçevesi, evin modern tasarımı ile bütünleşerek ortama havalı bir görüntü katabilir.

Masaüstü Şömine Modelleri:

Oturma alanının ortasına yerleştirilen ateş çukuru ya da yuvarlak ve kapalı bir orta şömine; yaratıcı, renkli ve keyifli oturma alanlarında yapılan geniş aile toplantılarına sıcak bir ortam katabilir.

Lineer Şömine Tasarımları:

Oturma odasında duvar boyunca uzanan lineer şömine modern oturma grupları ve raflarla birlikte fonksiyonel ve şık oturma alanı oluşturabilir.

Villa içi dekorasyon hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için  https://www.eraygrup.com/haber/villa-ici-dekorasyon-nasil-olmali-  adresini ziyaret edebilirsiniz.

Villa Modern Şömine Fikirleri

Banyo İçin Şömine Fikirleri:  Modern çizgilere sahip şömine ile banyo sıcaklığına mistik bir hava katılabilir.

Yatak Odası Şömine Modelleri: Havadar bir yatak odası, tavana asılı metal bir orta şömine ile ısıtılabilir. Aynı duvar üzerinde bir araya gelen şömine ve televizyon, yatak odasından çıkmamak için yeterli bir sebep oluşturabilir. Parlak metal kaplama şömine karşısında ısınırken uyumanın zevkini yaşayarak öğrenmek size kalmış!

TV Altı Şömine: Harika bir film, sıcacık bir manzara ile birlikte çok güzel olur değil mi? Modern bir dekorasyon için televizyon ve şöminenin yer aldığı minimalist duvar tasarımı şahane bir fikir!

Mutfak İçin Şömine Modelleri: Ateş üzerinde yemek pişirilmese de şömine, mutfak için uygun bir mekân olduğu kesin.

Paylaştığımız villa modern şömine modelleri ve çarpıcı tasarımlar hakkında Eray Grup’tan her türlü şömine hizmeti için ayrıntılı bilgi alabilirsiniz. Ev dekorasyonu ve şömine modelleri ile ilgili ilham almak hemen iletişime geçin.

Eray Grup Ankara ev tadilatı ve villa tadilatı firması olarak ilgili çok geniş bir alanda hizmetler sunmaktayız. https://www.eraygrup.com/hizmetlerimiz linkten hizmetlerimiz araştırabilir ve detaylı bilgi için bizimle irtibata geçebilirsiniz.