Teras Katı Dekorasyonu
08
Şubat
2021
Gönderen: Eray Grup Tarih: 08 Şubat 2021

Teras katı dekorasyonu işlerini kaliteli işçilik ve uygun fiyatlar ile yaptırmak için bizimle iletişime geçiniz.

Bahar aylarına doğru ilerlediğimiz şu günlerde, balkon veya terasınızda çay ya da kahve yudumlarken dinlenmek, ailecek güzel vakit geçirmek sizinde hakkınız. Büyük olsun, küçük olsun hiç fark etmez, rahat bir nefes alabileceğiniz ve açık bir alana çıkma ihtiyacı hissettiğimizde kullanabileceğiniz keyifli alanlardan biride balkon ve teraslardır. Bunun yanında özellikle yazın bunaltıcı sıcağa karşı ihtiyaç duyulan havadar yerlerin başında gelmesi, aynı zamanda hem dinlenme hem de misafirler ağırlamada da kullanılması nedeniyle teras katı dekorasyonu oldukça önem arz etmektedir. Bu durumda ihtiyaç ve zevkinize uygun bir şekilde dekore edildiğinde terasınız hem sizin hem de misafirleriniz için oldukça konforlu alan haline dönüşebilir.

Teras Katı Dekorasyonu Neden Yapılmalıdır?

Daha çok baharın ve yazın tadını çıkarmak için tercih edilse de teras ve balkonlar çok iyi bir dekorasyon sayesinde kış mevsiminde de kullanılabilir. Keyif almak üzere tasarlanan bu alanlar, rahat ve şık oturma grupları, hoş bir şemsiye altında bir yemek masası, minder ve şezlonglarla rahatlığınızı ikiye katlayabilirsiniz. Bunun yanında rengârenk mevsim çiçekleri ve değişik bitkilerle adeta bahçe rahatlığını yaşayabilirsiniz.

Teras Katı Dekorasyonu İçin Pratik Bilgiler

Dar bir teras için duvar saksıları, metal ya da ahşap saksılarla renklendirilmiş hoş bir ortam oluşturabilirsiniz.

Ahşap zemin parkelerle daha doğal bir görünüm sağlayabilirsiniz.

Terasınız apartman dairesinde ise bahçe görünümü oluşturmak için oldukça rengârenk saksıları tercih edebilirsiniz.

Çok dayanıklı uzun bir zaman kullanabileceğiniz balkon veya teras için Ferforje sehpa ve masalar kullanmanızı tavsiye edebiliriz.

Terasınız için dış mekâna uygun yıkanabilir bir halı tercih edebilir, yine kolayca yıkanabilen renkli yastıklar ile süsleyip ve bitkilerle donatabilirsiniz. Bitki keyfini çıkarabilmek için evinizde bahçe olmasına gerek yok. Teras veya balkonunuz için kullanabileceğiniz, zamanınızı almayacak şekilde çok az bakım gerektiren bitkileri kullanabilirsiniz.

Dış mekân aydınlatma için terasınızı, renkli LED lambalarla aydınlatma imkânı vererek dinlenme köşesine veya herhangi bir etkinlik mekânına dönüştürebilirsiniz. Bunun için güneş enerjisiyle çalışan dış mekân aydınlatma ürünlerini de tercih edebilirsiniz.

Güneşin yakıcılığından korunmak için asma germe membranlar kullanabilirsiniz.

Çocukların ve hayvanların güvenliği için korkuluk gibi bazı tedbirler terasta mutlaka alınmalı asla ihmal edilmemelidir.

Terasınız müsaitse ufak tefek çiçek ve aksesuarlar ile mutlaka mekânını süslemelisiniz.

Teras ve balkonların ısıcamlı balkon camlama işlemleri hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için https://www.eraygrup.com/haber/golbasi-balkon-camlama adresini ziyaret edebilirsiniz.

Ev Tadilatı ve Villa Tadilatı Yapılırken Teras Katı Dekorasyonu İle Yeni Bir Yaşam Alanı Oluşturma

Teras katı dekorasyonu öncesi aynı çatı altında yaşayan kişilerin ortak katılımı ile tasarlanan dekorasyon ile ilgili bir plan yapılmalıdır. Teras veya balkonunuzda yapılması ya da değiştirilmesi gereken bölümler için ihtiyaç ve öncelik listesi hazırlanmalıdır. İhtiyaç ve öncelikler belirlendikten sonra teras katı dekorasyonu yapacak ev tadilatı firması ya da villa tadilatı firması ile bağlantıya geçilerek dekorasyon üzerinde ayrıntılı fikir alışverişi yapılmalıdır. Herhangi bir mekânda mükemmel sonuç veren uygulama başka bir evde yetersiz kalabilir. O nedenle kopya projelerden mümkün olduğu kadar kaçınılmalı, aynı çatı altında yaşayan kişilerin ihtiyacına göre bir dekorasyon projesi tasarlanmalıdır.

Konforlu, şık ve uzun ömürlü bir teras için yağmur ve güneşe dayanıklı malzeme ve mobilyalar tercih etmelisiniz.

Terasınıza doğal bir görünüm vermek için rengârenk hoş kokulu çiçek ve bitkilere yer vermelisiniz.

Daha sıcak ve samimi ortam için rahat ve daha hafif mobilyaları tercih edebilirsiniz

Sehpanızın sedir ve minderlerle uyumu sayesinde terasınız da çok güzel sohbet alanı oluşturabilirsiniz.

Üstü açık teraslarda yağmur ve güneşten korunmak için şemsiye veya tentelerden faydalanabilirsiniz.

Kişisel dinlenme için hamak kullanabilirsiniz.

Teras ve balkonunuz dar veya geniş,  küçük veya büyük olabilir. Aynı zamanda farklı dekorasyon fikriniz de olabilir. Eray grup ters katı dekorasyonu için uzman ekibi ile kaliteli hizmet vermektedir.  Huzurlu, keyifli ve şık bir alan oluşturmak için işletmemize gönül rahatlığıyla terasınızı teslim edebilirsiniz.

Eray Grup Ankara ev tadilatı ve villa tadilatı firması olarak ilgili çok geniş bir alanda hizmetler sunmaktayız. https://www.eraygrup.com/hizmetlerimiz linkten hizmetlerimiz araştırabilir ve detaylı bilgi için bizimle irtibata geçebilirsiniz.