Su Tesisatı Yenileme Ne Zaman Yapılmalıdır? Neden Önemlidir?

Su Tesisatı Yenileme Ne Zaman Yapılmalıdır? Neden Önemlidir?
25
Şubat
2021
Gönderen: Eray Grup Tarih: 25 Şubat 2021

Su tesisatı yenileme uygulamalarının en büyük sebeplerinden birisi yaşanılan tesisat arızalarının çok sık olmasıdır. Detaylı bilgi için Eray Grup ile iletişime geçiniz.

Su Tesisatı Yenilemenin Önemi Nedir?

Su tesisatı yenileme uygulamalarının en büyük sebeplerinden birisi yaşanılan tesisat arızalarının çok sık olmasıdır. Binalar inşa edilirken bazı mülk sahipleri maliyetleri en aza indirmek için oldukça kalitesiz tesisisat malzemeleri kullanmaktadır. Döşenilen bu kalitesiz su tesisatı malzemeleri kısa süre içerisinde ciddi sorunların çıkmasını sağlamaktadır. Örnek verecek olursak, kullanılan kalitesiz borular kötü işçilikle beraber kısa sürede su kaçırmaya başlar. Su kaçağı sayesinde duvarın çürümesi, nemlenmesi, küflenmesi kararması gibi kötü durumları da beraberinde getirmektedir.

Su kaçak ve sızıntıların tamiratı için tesisat borularının bulunduğu duvarın bir kısmının kırılarak boruya ulaşılması gerekmektedir. Durum böyle iken duvarın orijinal görüntüsü bozulmakla beraber maaliyetler daha da artmaktadır. Aynı problemlerin farklı noktalarda sürekli tekrarlanmaya başlaması, temiz ya da su tesisatının yenilenmesi gerektiğinin en belirgin işaretidir. Tesisat yenilenmezse aksi takdirde belli periyotlarla tekrar edecek bu sorun nedeniyle evin belli duvar ve zeminleri devamlı kırılmak durumunda kalacaktır.

Eski yıllarda yapılmış inşaatlarda genellikle kullanılan tesisat boru çeşidi demir borulardır. Zamanla paslanması, çürümeye başlaması ve korozyona uğraması beraberinde birçok tesisat problemini oluştutur. Bunun en büyük belirtisi de gizli su kaçaklarıdır. Genellikle bu su kaçaklarının tespiti gözle tespit edilemediği için cihaz ile kaçağı tespiti yapan tesisat firmalarından destek alınmaktadır. Eski demir borular kaliteli plastik borular ile değiştirilir.

Mutfak Su Tesisatı Yenileme Uygulaması

Mutfak Su Tesisatı Yenileme Eray Grup

Mutfakta evye, kombi, bulaşık makinası,ocak, çamaşır makinesi, şofben, su arıtıcısı, gibi cihazlar yer alabilmektedir. Ankara Eray Grup olarak mutfağın su tesisatı yenilenirken, yukarıdaki su ile açılaşn cihazları göz önünde bulundurarak yeniliyoruz. Temiz su bağlantıları için kaliteli, sertifikalı plastik borular kullanıyoruz.

Banyo Su Tesisatı Yenileme Uygulaması

Banyo Su Tesisatı Yenileme Eray Grup Ankara

Banyolarda, çamaşır makinesi, lavabo, klozet, yer süzgeci, küvet gibi malzemeler bulunur. Banyo tasarımı yapılırken, estetik görünüş kadar cihaz ve malzemelerin yerlerinin de kullanım açısından kolaylığı göz önünde bulundurulmalıdır. Banyo kapısının rahatça açılması, klozetin rahat kullanımı montajı, lavobo, duşakabin,küvetin konumu ve gider süzgeçlerinin yerlerini, banyo su tesisatı yenilerken sizlerin isteklerini dikkate alarak özenle yeniliyoruz.

Tuvalet Su Tesisatı Yenileme Uygulaması

Tuvalet Su Tesisatı Yenileme Ankara Eray Grup

Tuvaletler çoğunlukla banyodan ayrı olarak konumlandırılır. Tuvaletlerde alaturka hela taşı çevre yıkamalı ve içten yıkamalı olmak üzere iki tiptir. Hijyenik açıdan içten yıkamalı olan modeli tavsiye ediyoruz. Dolayısıyla müşterilerimizin isteğine bağlı olarak tuvaletin bulunduğu yere lavabo montajı ve alaturka sifon tesisatı da eklemekteyiz.

Yukarıda kısaca anlattığımız gibi Su tesisatı yenileme işleri çok fazla özen ve dikkat isteyen bir iştir. Çünkü bir kere yapılır yıllar boyunca kullanılır. Ankara Eray Grup olarak her zaman su tesisatı için 1.Sınıf kalitesindeki malzemeler kullanıyoruz. Gereken itina gösterilmediği durumlarda ileride yaşanması muhtemel olan problemler ve maaliyet kaçınılmazdır. Bu tür problemlerin yaşanmaması için Ankara Eray Grup, su tesisatı yenileme işinin alanında uzmanlaşmış deneyimli personel tarafından sizlere özel uygun fiyatlarla yapılmasını tavsiye ediyoruz. İşimizi seviyoruz ve benimsiyoruz çünkü firmamız her uygulamada olduğu gibi tesisat yenilme işlerinde de garanti vermektedir. Eray Grup firması olarak sizlere güvenilir, hızlı, kaliteli bir şekilde hizmet sunmayı garanti eder. Ankara’da banyo su tesisatı, mutfak su tesisatı, tuvalet su tesisatı yenileme, Ankara komple ev tadilatı hizmetlerinde en iyiyi işçiliği ve en uygun fiyatı hedefliyoruz.  Ayrıntılı bilgi ve fiyatlandırmalar hakkında bilgi almak için iletişim kısmından bizlere ulaşabilirsiniz.

Diğer Hizmetlerimiz Dikkatinizi Çekebilir;

- Ankara Elektrik Tesisatı Yenileme

- Banyo Tadilatı ve Dekorasyonu

- Mutfak Dekorasyonu Ankara