Eraygrup Villa Modern Salon Tasarımları
25
Mart
2021
Gönderen: Eray Grup Tarih: 25 Mart 2021

Villa modern salon tasarımları ile villa dekorasyon ve tadilat işlerinde kaliteli işçilik ve uygun fiyatlar ile Eray grup hizmetinizdedir.

Modern villa tasarımlarında aile üyelerinin birlikte vakit geçirip, misafirleri ağırladığı geniş salonlar evin her zaman en gözde mekanlarıdır. Villa dekorasyon söz konusu olduğunda lüks ve konforu sağlayacak tasarımlar ön planda olmalıdır. Eraygrup iç mimarları ile modern villa salon tasarımlarınızda geniş, gösterişli ve kişiye özel detaylar içeren bir yaşam alanı oluşturabilirisiniz.

Villa İç Dekorasyonunda Salon Tasarımların Önemi Nedir?

Villa dekorasyon firması Eraygrup, son trendleri ve stilleri, ihtiyaçlara göre şekillendirerek sizlere sunar. Modern villa dizayn ederken ön plana çıkan dekorasyon trendlerinde iş hayatı ve şehir yaşamındaki stresin olumsuz etkilerini yok edecek konfor ve huzurun sağlandığı kombinasyonlar göze çarpar.

Villa Modern Salon Tasarımları Nasıl Olması Gerekir?

Eraygrup tarafından dekore edilen iç tasarımlar, bir yapının güzelliğini ve düzenini geliştiren sanatı ve bilimi birleştiren tasarımlardır. Son dönem villa salon tasarımı denince; mekân konforunun sağlanmasına olanak tanıyan yüzeyler, uyumlu renklerin birleşimi, dikkat çekici, kendine özgü bir doku katan karakteristik özellikler modern salonları oluşturan temel nitelikler arasında sayılabilir. 

  • Modern villa salon dekorasyonunda ışıklandırmanın önemi:

Modern villa tasarımında kullanılan doğal ışık ve yapay ışık kaynaklarını doğru kullanarak daha hoş bir ortam oluşturulabilirsiniz. Bu önemli hususu dekorasyonda değerlendirebilirsiniz. Büyük ve geniş pencereler ile doğal ışığı içeride tutarken, yapay ışık kaynakları ile de bunu desteklemelisiniz. Güneş ışığından faydalanmak size, daha aydınlık ve ferah bir mekân oluşturmanıza imkân verir.

  • Modern villa salon dekorasyonunda yer döşemesinin önemi:

Villa dekorasyonunda salon zemin döşemesi en çok yıpranan yerler olduğundan dayanıklı ve kullanışlı olması ayrı bir önem gerektirir. Ahşap görünümlü porselen karolar son dönem zemin döşemesinde sıkça tercih edilen zeminler arasındadır. Zemin döeşemesinde fayans kullanılacak ise renk ve model olarak dekorasyona uyumlu olanlardan tercih edilmeli. Tercih yaparken; son dönemlerde sıkça kullanılan ahşap zeminde laminat kullanımını da düşünebilirisiniz.

  • Modern villa salon dekorasyonunda renklerin önemi:

Kişiye özel villa salon tasarımlarında, görsel konforun sağlanması için doğru aydınlatma ile uyum sağlayan renk kombinasyonu da ayrıca bir öneme sahiptir. Salon tasarımını şık ve modern tarzda dekore ederken, renk seçiminde canlı renkleri, beyaz ve siyah ile nötralize ederek konforu yakalayabilirsiniz.

Ev ve villa tadilati dekorasyonu  hizmetimiz hakkında daha detaylı bilgi almak istiyorsanız . Hemen  https://www.eraygrup.com/hizmetlerimiz/ev-villa-tadilati-dekorasyonu  adresini ziyaret edebilirsiniz.

Villa Salon Dekorasyonunda Öne Çıkan Tavsiyeler?

·Mobilya ve objeler ile salon tasarımını uyumlu hale getirin: Salonunuzun tarzı ne olursa olsun; mobilya tercih ederken, boyutu göz önüne alarak dikkatli seçimler yapmalısınız. Salon tasarımlarında düzenin optimize edildiği ve daha geniş alan oluşturmak için tasarlanmış sade, fonksiyonel mobilyalar evinizi daha büyük gösterir.

  • Alan küçüklüğünü yönetebilmek için beyaz ve açık renkleri kullanın: Beyaz renge alternatif olarak, açık gri, bej, ekru gibi renk tonlarını da kullanabilirsiniz. Enerji ve huzur veren, motivasyon artırıcı renk kombinasyonları ile salon tasarımınızın uyumunu yansıtabilirisiniz.
  • Duvarlara doğru resmi seçin: Soyut temalı ve az ayrıntı içeren eserler salonunuzu görsel olarak olduğundan daha büyük göstermenize yardımcı olur. Modern ve ışığı yansıtan metalik görünümlü ve fazla derinlik kazandıracak cam duvar dekorları da salonunuza genişlik hissi verir.
  • Ayna kullanarak salonu görsel olarak olduğundan geniş gösterin: Hem küçük alanlarda hem de büyük alanlarda kullanılabilen büyük aynalar yanılsama oluşturacağından salonunuza ferah ve geniş bir ortam hissiyatı verir.

Eraygrup tarafından size sunulan bu tavsiyeler daha geniş bir ev oluşturmanıza ve mevcut alan tasarımını en üst seviyede dekore etmenize olanak tanır.

Modern bir villa salon tasarımı düşünüyorsanız ev villa tadilatı ve dekorasyon firması olan Eray Grup ile  https://www.eraygrup.com adresinden hemen iletişime geçebilirsiniz.